Ne pozabite izmeriti velikost prsi, vratu in dolžino hrbta vašega psa. Uporabite tabelo velikosti, ki jo lahko zasledite med slikami ter zagotovite popolno prileganje za vašega kosmatinca.

narisan-pes-z-napotki-pravilnega-odvzema-meritev

Velikost prsi:

Za merjenje velikosti prsnega koša vašega psa boste potrebovali upogljiv merilni trak. Ovijte trak okoli najširšega dela prsnega koša vašega psa, tik za sprednjimi nogami. Prepričajte se, da je trak tesno prilegan, vendar ne pretesen, in upoštevajte meritve v centimetrih.

Velikost vratu:

Za merjenje velikosti vratu vašega psa uporabite isti upogljivi merilni trak. Namestite trak okoli dna vratu vašega psa, kjer bi običajno sedela ovratnica. Prepričajte se, da je trak tesno prilegan, vendar ne pretesen, in upoštevajte meritve v centimetrih.

Dolžina hrbta:

Za merjenje dolžine hrbta vašega psa boste potrebovali ravno ravnilo ali merilni trak. Izmerite od dna vratu vašega psa, kjer bi običajno sedela ovratnica, do začetka repa. Pazite, da sledite krivulji hrbtenice vašega psa in si zapomnite meritve v centimetrih.

Ko imate vse tri mere, jih lahko uporabite za iskanje popolne velikosti za oblačila ali dodatke vašega psa. Preverite tabele velikosti za določen izdelek, ki vas zanima, saj imajo lahko različne znamke nekoliko drugačne smernice glede velikosti. In ne pozabite, da je vedno bolje biti previden in izbrati velikost, ki je nekoliko prevelika in ne premajhna, da zagotovite udobje in varnost vašega psa.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing