Piškotki so majhne datoteke, ki se shranjujejo na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko obiščete določeno spletno stran. Te datoteke vsebujejo informacije o vašem obisku na spletni strani in se uporabljajo za različne namene.

Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani in omogočajo osnovne funkcije, kot so dostop do varnih območij, nakupovanje v spletni trgovini in shranjevanje izdelkov v košarico. Brez teh piškotkov nekatere funkcije spletne strani ne bi delovale.

Poleg tega se piškotki uporabljajo tudi za izboljšanje uporabniške izkušnje. Na primer, ko se prijavite na spletno stran, se lahko vaša uporabniška imena in geslo shranita v piškotek, tako da se vam ni potrebno prijaviti vsakič, ko obiščete stran.

Piškotki se lahko uporabljajo tudi za spremljanje uporabnikovega obnašanja na spletni strani in za prikazovanje ciljanih oglasov. Ti piškotki so običajno neškodljivi in se uporabljajo za izboljšanje uporabniške izkušnje, vendar pa imate kot uporabnik spletnega mesta vedno možnost, da piškotke onemogočite v nastavitvah svojega brskalnika.

Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje, za spremljanje obiskanosti spletne strani in za prikazovanje ciljanih oglasov. Uporabljamo le piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani in piškotke, ki so namenjeni izboljšanju vaše uporabniške izkušnje.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing